Bao Living

logo Bao Living

Bao Living

Luchthavenlei 7b

2100 Antwerpen

België

Bao Living ontwerpt systemen die de woningbouw betaalbaarder en duurzamer maken. De basis daarvoor is de eigen ontwikkelde Slimme Aanpasbare Module of Smart Adaptable Module, kortweg SAM.

De SAM is een flexibele, modulaire oplossing waarin keuken en badkamer vervat zitten, net als de technieken - leidingen, bedradingen en contactpunten - voor verwarming, elektriciteit, water, ventilatie en domotica, niet alleen voor de keuken en badkamer maar voor alle aangrenzende ruimtes.

De SAM bundelt met andere woorden keuken, badkamer en alle nutsvoorzieningen op één plek in de woning. Op die manier kan je het installatieproces van de nutsvoorzieningen drastisch versnellen en creëer je meer leefbare oppervlakte.

Met de SAM opent Bao Living de weg naar een circulaire bouweconomie. Door te kiezen voor een opbouwmethode, wordt er geen schade aan het gebouw verricht. Kappen en slijpen behoren tot het verleden, waardoor geen afval wordt gecreëerd en de woning later nog andere functies kan vervullen.

Want de SAM kan even makkelijk worden weggehaald als hij wordt geplaatst. Bovendien is de module aan het einde van zijn levenscyclus makkelijk te demonteren om de gebruikte materialen vervolgens te hergebruiken of te recycleren.

[Lees meer] [Lees minder]

Gerelateerde producten

SAM, wat staat voor Slimme Aanpasbare Module of Smart Adaptable Module, is een flexibele, modulaire meubeloplossing waarin verwarming, elektriciteit, water, ventilatie, keuken en badkamer vervat zitten.

Met SAM, waarin eventueel ook nog een inklapbed kan worden voorzien, worden met andere woorden alle toestellen en contactpunten in één perfect transformeerbaar, geprefabriceerd volume geïntegreerd. Op die manier kan je het installatieproces van de nutsvoorzieningen drastisch versnellen, creëer je meer leefbare oppervlakte en behoort kappen en slijpen tot het verleden.

GAimage