Beddeleem

logo Beddeleem

Beddeleem

Venecoweg 14a

9810 Nazareth

België

Beddeleem is een CO2-neutrale Belgische producent en leverancier van verplaatsbare systeemwanden en verplaatsbare boxen, die respectievelijk de naam JB-systeemwanden en JB QBE box-in-box dragen, binnendeuren, kantoormeubilair en klimaatplafonds. Het hoofdkantoor bevindt zich in Nazareth, waar ook de productie gebeurt. Het bedrijf is PEFC Chain of Custody-gecertificeerd en de producten zijn Cradle to Cradle certified. 

De JB-systeemwanden en zijn componenten zijn ontworpen om als geheel of afzonderlijk eindeloos te hergebruiken. Via de dienst na verkoop zorgt Beddeleem er – intussen al decennialang – voor dat dat ook effectief gebeurt: waneer de klant zijn JB-systeemwanden wenst te verplaatsen (tussen gebouwen of naar de eigen stockageruimte), dan zorgt Beddeleem daarvoor. De JB-systeemwanden zijn dus échte circulaire producten. 

In het gamma Beddeleem Circulair biedt Beddeleem hergebruikwanden aan afkomstig van urban mining. Daarvoor heeft het bedrijf een zone voor tussentijdse stockage voorzien in zijn nieuwe logistieke vestiging. Ook als Madaster Max-partner zet Beddeleem verder in op een transitie naar een circulaire bouweconomie.

Beddeleem is ook klasse 8-aannemer met specialisatie in totaalafwerking en inrichting met los of vast meubilair van werkomgevingen. Door verticale integratie van ontwikkeling tot productie en uitvoering bekleedt Beddeleem een unieke positie in de bouwsector. Het uitgebreide expertenteam staat steeds klaar om samen met de klant mee te denken en werkt continu aan innovatie en ontwikkeling, onder meer op het vlak van duurzaamheid. Ook de opvolging van technieken kan worden meegenomen, zodat de werken en pak sneller en efficiënter verlopen.

De meer dan 70 jaar ervaring bewijzen dat Beddeleem een stabiel, maar tegelijkertijd ook flexibel bedrijf met toekomstvisie is. 

[Lees meer] [Lees minder]

Gerelateerde producten

Belgische fabrikant Beddeleem heeft een uitgebreid gamma aan verschillende types verplaatsbare systeemwanden ontwikkeld. De JB-systeemwanden, zoals ze heten, zijn toepasbaar in alle werkomgevingen en ideaal om flexibele indelingen in kantoorgebouwen te realiseren. Elk type is afgestemd op een specifieke toepassing en heeft zijn eigen functionaliteiten, producteigenschappen en design. Er is een brede waaier aan standaarduitvoeringen, maar ook andere afwerkingen zijn steeds mogelijk. Beddeleem denkt op dat vlak graag met de klant mee. Alle wanden zijn ook onderling combineerbaar.

Geluidsisolatie, brandweerstand, vormgeving en combinatiemogelijkheden zijn belangrijke factoren waar steeds rekening mee gehouden wordt en die variëren doorheen het gamma.

GAimage