Beddeleem | circubuild.be

Beddeleem

Beddeleem bekleedt een unieke positie in de bouwsector; naast totaalafwerkingsbedrijf met erkenning klasse 8 is het immers ook fabrikant van systeemwanden, systeemplafonds - waaronder klimaatplafonds -, deuren en meubilair.

Het bedrijf uit Nazareth heeft meer dan 70 jaar ervaring met de totale binnenafwerking van kantoorgebouwen, utiliteitsgebouwen en werkomgevingen, zowel voor bedrijven als voor overheidsinstellingen, in België en Europa. Naast de afwerking van het gebouw, met een ruime keuze aan plafond- en wandsystemen, kan Beddeleem ook de coördinatie verzorgen van de installatie van de technieken en als kers op de taart de ruimtes afwerken met los of vast meubilair.

Als fabrikant is Beddeleem niet enkel gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van verplaatsbare systeemwanden, een product waarmee het bedrijf een fundamentele bijdrage levert aan de transitie naar circulair bouwen, maar ook van systeemplafonds – waaronder klimaatplafonds -, deursystemen en projectmeubilair. Alle producten worden aangeboden in een brede waaier aan standaarduitvoeringen, maar ook maatwerk is steeds mogelijk. Dankzij een modern en flexibel machinepark en een interne onderzoeks- en ontwikkelingscel kan Beddeleem immers heel eenvoudig concepten en producten op maat ontwikkelen.

Naast het ontwikkelen en de productie staat Beddeleem als totaalafwerkingsbedrijf uiteraard ook zelf in voor de installatie van al zijn producten.

Partner overzicht

Venecoweg 14a
9810 Nazareth
België

09/221.89.21
info@beddeleem.be
beddeleem.be
Aanverwante bedrijven
  • Beddeleem Lux nv
  • Beddeleem International nv
Contact Circulariteit
  • Nathalie Van Liefferinge
      nvl@beddeleem.be
      0476/58.08.49