C3A

logo C3A

C3A

Tramstraat 57

9052 Zwijnaarde

België

09/220.21.01

info@c3a.be

c3a.be

C3A verzorgt al sinds 1986 IT-support en -services voor Vlaamse bouwprofessionals. Iedereen met belangstelling voor de IT-ondersteuning van C3A bij het ontwerpen en realiseren van bouwprojecten kan zich aansluiten bij de C3A-Userclub.

Als value-added reseller van Microsoft Office, Trimble SketchUp en Autodesk en training center voor onder andere AutoCAD en Autodesk Revit, is C3A uitstekend geplaatst om die software voor alle C3A-Userclubleden te verzorgen. Indien gewenst door de klant – en meestal – wordt niet enkel de basissoftware samen met de C3A-Extensies – de praktische werkmethodiek, toepassingsgerichte programmatuur en modelgegevens om de IT-toepassingen optimaal rendabel te maken, conform de bouwpraktijk in Vlaanderen – door C3A verzorgd, maar zorgt C3A voor volledig afgewerkte totaalsystemen inclusief hardware, opleiding en verdere begeleiding. Via de aansluiting bij de C3A-Userclub zijn allerlei C3A-Extensies en C3A-Services beschikbaar, meer info daarover vind je op de website van C3A.

Een nieuwe circulaire bouwcultuur werd al ingezet en het bouwteam bevindt zich daardoor meer dan ooit in een veranderingsgerichte sector. Het nieuwe perspectief wordt sterk gekleurd door innovatie, digitalisering en circulariteit, en BIM kan daar ontzettend goed bij helpen. Zo’n virtueel en intelligent 3D-model van het bouwproject verschaft meteen ook een databank én een meetstaat van alle gebruikte bouwelementen en materialen, met slimme connecties met diverse databronnen over producten en materialen via het web. Daarmee vormt het de perfecte voorbereiding voor een materialenpaspoort in Madaster, bedoeld om hergebruik van de gebruikte materialen te faciliteren. In Vlaanderen is BIM met Revit en de C3A-Extensies uitgegroeid tot de toonaangevende BIM-oplossing.

[Lees meer] [Lees minder]

Contacteer C3A