Circomat by Ecomat

logo Circomat by Ecomat

Circomat by Ecomat

Engelselei 257

2140 Borgerhout

België

Circomat biedt de koop-, huur- en leasemarkt remontabele gebouwcomponenten aan die ontwikkeld zijn met het oog op een circulaire toekomst.

De Circowalls van Circomat zijn remontabele scheidings- en voorzetwanden die voornamelijk bestaan uit natuurlijke materialen. De meerwaarde dat ze de levensduur van een gebouw verlengen omdat ze veranderingsgericht bouwen mogelijk maken, wordt dus aangevuld met het feit dat de biobased en urban minded maar ook de andere technische materialen die in de wanden verwerkt zitten geen nefaste invloed hebben op de gezondheid, het milieu en het klimaat.

Hoe de Circowalls precies worden samengesteld, wordt bepaald door de gewenste gebruikstermijn, de techniciteit en look. Ze kunnen homogeen of net zeer gelaagd zijn. Met een homogene samenstelling wordt de complexiteit en overbodig materiaalgebruik verminderd. Met een gelaagde opbouw wordt reproductie en hergebruik bevorderd.

Circomat werkt met maatwerkbedrijven voor het installeren, onderhouden, demonteren en hergebruiken van de Circowalls. In de markt van walls as a service wil Circomat een epicentrum worden dat materiaalstromen beheert en cirkels sluit. Bij verkoop biedt het buybackopties aan op onderdelen. Voor de korte verhuur van componenten heeft Circomat eenvoudige oplossingen om verspilling tegen te gaan. Upscaling van impact gebeurt via lokale partners/franchisenemers.

[Lees meer] [Lees minder]

Gerelateerde producten Meer producten

Circowalls zijn remontabele scheidings- of voorzetwanden. Ze bestaan voornamelijk uit natuurlijke materialen, maar ook uit urban mined materialen en zijn ontworpen met het oog op veranderingsgericht bouwen.

Ze kunnen homogeen samengesteld zijn of net in laagjes, afhankelijk van het verkoopmodel en de vereiste techniciteit en look.

Ze zijn toepasbaar in private, coöperatieve en sociale woningen, openbare gebouwen, retail, kmo’s en grote bedrijven, maar ook in tijdelijke installaties voor evenementen, tentoonstellingen en beurzen.

GAimage