CONIX RDBM Architects

logo CONIX RDBM Architects

CONIX RDBM Architects

Londenstraat 64

2018 Antwerpen

België

CONIX RDBM Architects wil als architectenbureau antwoorden bieden op maatschappelijke uitdagingen. Het gelooft dat elke ingreep in gebouwen en hun omgeving een kans biedt om het leven op die plek duurzaam te verbeteren voor wie er leeft, werkt, langskomt of er gewoon naar kijkt.

Het bureau wil daarbij steeds verbinden: het maakt samen met de opdrachtgever(s) een interdisciplinaire synthese tussen verantwoordelijkheid en esthetiek,

Het brede portfolio van CONIX RDBM Architects bestaat uit zowel nieuwbouw, verbouw en renovatie van onder meer residentiële projecten, woonzorgcentra, overheidsopdrachten, scholen, culturele projecten, commerciële panden, kantoren, bankgebouwen en industriële projecten, maar ook uit locatieontwikkelingen, masterplanning, interieurprojecten en product design.

CONIX RDBM Architects past duurzaam ontwerpen en CO2-neutraal bouwen in de dagelijkse praktijk toe en gaat verantwoord om met de nog beschikbare ruimte in België. De huidige ambitie van het bureau is zogenaamde livable lovable-projecten ontwerpen, projecten die de mensen die er leven, werken en er langskomen, blij maken.

Livable lovable-projecten zijn projecten die zowel het label carbon neutral design als human touch opgeplakt krijgen. Met carbon neutral design doelt CONIX RDBM Architects op projecten die goed zijn voor de planeet. De ambitie van het bureau bestaat erin voor 2025 al zijn  projecten carbon neutral te ontwerpen. Human touch-projecten zijn dan weer projecten die bijdragen aan het welbevinden van mensen, waar graag in gewoond, gewerkt, geleefd, en graag naar gekeken wordt. Deze projecten hebben ook een sociale meerwaarde voor de maatschappij.

[Lees meer] [Lees minder]
GAimage