COREtec Floors International

logo COREtec Floors International

COREtec Floors International

Souverainestraat 27

9770 Kruisem

België

COREtec Floors International maakt innovatieve, meerlaagse harde vloeren met klikprofiel. De vloeren onderscheiden zich van de concurrentie door de ruime keuzemogelijkheden aan afwerkingen, hun unieke samenstelling en opbouw en het uitzonderlijke comfort dat ze bieden. COREtec-vloeren zijn beschikbaar in drie waterbestendige gradaties met slijtvaste toplagen en een geïntegreerde onderlaag in kurk.

Om de meerlaagse constructie uit diverse materialen te recycleren is dermate veel energie nodig, dat een circulaire oplossing aangewezen was. COREtec Floors realiseerde die door in te zetten op oneindig hergebruik via een nieuw businessmodel. Het vermarkt zijn vloeren nu onder de naam COREtec Second Life, omdat ze allemaal circulair zijn, wat uniek is in de sector.

Wie een COREtec Second Life-vloer legt, kan die op elk moment gratis inleveren bij COREtec Floors, waarna de fabrikant hem schenkt aan vzw's, jeugdbewegingen of andere organisaties die steun kunnen gebruiken. Op die manier legt COREtec Floors mee de fundamenten voor een duurzamere wereld én circulaire economie.

[Lees meer] [Lees minder]

Gerelateerde producten

Door maximaal in te zetten op innovatie is COREtec Floors International erin geslaagd vloeren te maken die een totaalpakket aanbieden aan de klant. Zo bezitten de vloeren de Soundcore-technologie, die met een geluidsdempend kernmateriaal rigiditeit garandeert zonder verlies aan buigzaamheid. Daarnaast zijn de vloeren ook 100% watervast en voelen de 8 mm dikke planken zachter dan luxevinyltegels. Bovendien heb je amper tot geen werk met het klaarmaken van de ondervloer dankzij de onderlaag uit kurk. COREtec Floors onderscheidt zich zo naar eigen zeggen van de concurrentie, wiens vloeren die eigenschappen niet bezitten ofwel niet allemaal.

GAimage