Cosentino Belgium

logo Cosentino Belgium

Cosentino Belgium

Koeweidestraat 44

1785 Merchtem

België

Cosentino is met vestigingen in een dertigtal landen een wereldwijf actief Spaans familiebedrijf dat op een maatschappelijk verantwoorde manier hoogwaardige innovatieve oppervlakken en architectonische en decoratieve oplossingen in steen ontwerpt, produceert en verdeelt. Wat kwartsoppervlakken betreft, is het 's werelds grootste producent. De oppervlakken kunnen worden gebruikt voor vloeren, wanden, trappen, als gevelbekleding, tafel- en keukenbladen, wastafels ...

De verschillende merken Silestone, Dekton, Sensa en Scalea definiëren toonaangevende producten die als doel hebben om vernieuwende en functionele oplossingen aan te dragen voor woningen en openbare ruimtes en steeds hoog scoren op het vlak van design, innovatie en respect voor het milieu. Dat laatste niet alleen door gebruik te maken van een natuurlijk materiaal maar ook onder meer door waar mogelijk gerecycleerde materialen te gebruiken.

De merken bieden architecten, andere ontwerpers en eindgebruikers oplossingen op maat met een gecertificeerde maximale kwaliteit, met materialen zoals kwarts, natuursteen en het exclusieve zogenaamde ultracompacte oppervlak.

[Lees meer] [Lees minder]
GAimage