DOX Group

logo DOX Group

DOX Group

Starrenhoflaan 43

bus A04

2950 Kapellen

België

Het belang van een gezond binnenklimaat wordt almaar groter. Ook een goede akoestiek is daarbij cruciaal. DOX Group begeleidt zijn klanten al veertig jaar naar een effectieve oplossing voor akoestische problemen, en dit op het vlak van ruimteakoestiek, bouwakoestiek en industriële lawaaibestrijding. De oplossingen van DOX Group zijn onderverdeeld in drie merken: DOX Acoustics, DOX Noise Control en DOX Soundproofing.

Veertig jaar ervaring, het nauwgezet volgen van de laatste tendensen en een gedreven team van specialisten maakt van DOX Group een sterke speler op de markt, met een totaalgamma van meer dan zeshonderd akoestische oplossingen op maat voor uiteenlopende bouwuitdagingen.

DOX Group ondertekende in 2019 de Green Deal Circulair Bouwen. Omdat het een partner wil worden die zijn klanten ontzorgt in het creëren van een uitstekend akoestisch klimaat in hun kantoor- of industriegebouw - zonder dat die klanten zich dus hoeven te bekommeren over hoe dat precies gebeurt - biedt het zijn oplossingen onder de naam ACoustics as a Service (ACaaS) ook aan als een dienst. 

Naast het ontzorgen van zijn klanten, kiest DOX Group ook voor dat model omdat het materialen zo duurzaam mogelijk wil inzetten, het gebruik ervan wil optimaliseren en ze wil recycleren waar mogelijk. 

Naast de circulaire dienst ACaaS, blijft DOX Group intussen werken aan het vervolledigen van een volledig circulair businessplan.

[Lees meer] [Lees minder]
GAimage