ETAP Lighting International NV

logo ETAP Lighting International NV

ETAP Lighting International NV

Antwerpsesteenweg 130

2390 Malle

België

Met meer dan 70 jaar vakmanschap en passie voor duurzame verlichting bouwt ETAP aan het licht van morgen volgens drie principes: eindeloos, moeiteloos en afvalloos.

Het licht van ETAP is eindeloos: ontworpen volgens de principes van circulair design en geproduceerd met componenten van topkwaliteit voor een lange levensduur. De verlichtingsoplossingen worden aangeboden volgens een Circular Light-as-Service- of C-LaaS-model. Dat betekent dat – indien gewenst – de verlichting door ETAP wordt onderhouden, geüpdatet en hergebruikt.

Het licht van morgen is ook moeiteloos: bij een C-LaaS-samenwerking kan je overschakelen op kwaliteitsvolle ledverlichting, zonder grote investeringen of zorgen over onderhoud. ETAP blijft immers eigenaar van de verlichting en staat in voor de lange levensduur, de goede werking en eventuele upgrades van de installatie.

Ten slotte streeft ETAP naar een afvalloze verlichting via refurbishment-oplossingen. Het blaast oude verlichtingsinstallaties nieuw leven in door lichtbron en optiek te vervangen, terwijl het de behuizing en aansluiting maximaal hergebruikt. Zo schakel je over in een handomdraai, zonder ingrijpende werken. Zo beperk je dus samen met ETAP de afvalberg door een minimum aan grondstoffen te gebruiken. Dankzij zo’n nieuwe, energiezuinige ledoptiek verminder je jouw uitstoot met minstens 55%.

Sinds 1949 zorgt ETAP voor energiezuinige, comfortabele en innovatieve verlichtingsoplossingen in professionele omgevingen: kantoren, scholen, ziekenhuizen, maar ook sporthallen en industriegebouwen, met een grote focus op maatwerk en refurbishment. Het bedrijf ontwikkelt en produceert 100% lokaal vanuit de hoofdzetel in Malle (België), maar verkoopt ook internationaal vanuit verschillende Europese vestigingen.

[Lees meer] [Lees minder]