Geberit

logo Geberit

Geberit

Ossegemstraat 24

1860 Meise

België

De wereldwijd opererende Geberit Groep is een Europese marktleider op gebied van sanitaire producten. Geberit heeft een sterke lokale verankering in de meeste Europese landen en biedt unieke meerwaarde op het vlak van sanitaire technologie en keramische badkamerartikelen.

Voor de ontwikkeling van nieuwe producten, technologieën en fabricageprocédés beschikt de groep over een team van meer dan 200 wetenschappers, ingenieurs en specialisten in de hoofdzetel, alsook over uitgebreide technische infrastructuur en laboratoria. Een gemiddelde van 35 patenten per jaar bewijst al jarenlang de hoge innovatiekracht van het bedrijf.

Duurzaamheid is sinds 1990 een integraal onderdeel van Geberits bedrijfsstrategie op lange termijn. Daarom worden alle sanitaire producten en diensten verder ontwikkeld met inachtneming van economische, ecologische en sociale aspecten. Daarbij wordt rekening gehouden met het principe van ecodesign. Gezien over de gehele levenscyclus van het product – van grondstofvoorziening tot afvalverwijdering – moet elk Geberit-product vanuit ecologisch perspectief beter zijn dan zijn voorganger, zonder in te boeten aan kwaliteit, functionaliteit of duurzaamheid.

[Lees meer] [Lees minder]
GAimage