Group Jansen

logo Group Jansen

Group Jansen

Eikenenweg 58

bus 1/2

3520 Zonhoven

België

Group Jansen is een bouw- en renovatiebedrijf, gespecialiseerd in binnenafwerking en technieken van a tot z. Met meer dan 700 eigen vakmensen zet de bouwgroep elke dag haar schouders onder projecten in zowel binnen- als buitenland en creëert zo talrijke wat ze zelf places to be noemt in diverse sectoren, zoals die van de retail, farma, gezondheidszorg, industrie, onderwijs, leisure (casino’s, hotels …) en kantoren.

Group Jansen is naar eigen zeggen een buitenbeentje in de bouwsector. Het bedrijf denkt en bouwt anders: van binnen naar buiten. De mensen in een ruimte staan daarbij centraal. Of het nu gaat om bewoners, werknemers of passanten: Group Jansen luistert al meer dan 50 jaar naar hun wensen. De bouwgroep anticipeert op elke vraag met innovatieve eigen producten en atypische oplossingen én altijd met het vizier op duurzaamheid, flexibiliteit en recycleerbaarheid.


Bouwen voor de toekomst

Voor Group Jansen is duurzaamheid meer dan een modewoord, het is “een belofte aan de huidige en toekomstige generatie(s)”. Daarom wil de groep ook een voortrekkersrol nemen in de transitie naar een meer duurzame bouwsector. Daartoe heeft de groep een unieke opbouw, met tal van specialisaties.

Voor zowel Design & Build- als Engineer & Build-projecten gaan de collega’s van alle entiteiten binnen Group Jansen samen op zoek naar de meest duurzame antwoorden.
Vanuit deze geïntegreerde aanpak:

  • beperken ze keer op keer het energieverbruik voor alle klanten;
  • kiezen ze voor duurzame materialen;
  • recycleren ze materialen uit andere projecten;
  • zetten ze voluit in op het luik maintain/service om elk gebouw in topconditie te houden;
  • en last but not least: bedenken en ontwikkelen ze zelf duurzame en circulaire producten die de markt ontbeert, bijvoorbeeld comforteilanden of modulaire wanden.

Samengevat: Group Jansen realiseert elke dag, met zijn makers, builders en duurzaamheidsexperten, duurzame en flexibele places to be voor nu én later.

[Lees meer] [Lees minder]