GYPROC - Saint-Gobain Construction Products Belgium

logo GYPROC - Saint-Gobain Construction Products Belgium

GYPROC - Saint-Gobain Construction Products Belgium

Sint-Jansweg 9

9130 Kallo

België

GYPROC België is onderdeel van de Franse groep Saint-Gobain en trotse marktleider op het vlak van bouwsystemen en -oplossingen op basis van gips voor binnenhuis- en ruwbouwafwerking. Door blijvend te investeren en voortdurend te innoveren, maar ook dankzij state-of-the-artproductielijnen een een voorsprong qua knowhow, kan GYPROC die positie als marktleider handhaven. Dat het bedrijf de stabiliteit van een wereldspeler als Saint-Gobain geniet, draagt daar natuurlijk ook aan bij. 

GYPROC streeft in zijn innovatieve totaaloplossingen steeds naar optimaal comfort, maximale veiligheid en vrijheid in vormgeving. De producten voldoen ook altijd aan alle hedendaagse vereisten op gebied van brandwerendheid, akoestiek, isolatie en renovatie. GYPROC zet met andere woorden altijd in op de hoogste kwaliteit binnen het meest evenwichtige en complete gamma van bouwsystemen en -oplossingen: gipsplaten en scheidingswanden, muurbekledingen, plafonds, vloeren en toebehoren.

Dankzij een optimaal doorgevoerd eco-efficiënt productieproces en gebruikmakend van een groeiend aandeel gerecycleerd gips in de fabriek in Kallo zijn alle GYPROC-platen Cradle to Cradle-gecertificeerd. GYPROC engageert zich voor de volle 100% om het circulair bouwen mee te sturen, door samen met ontwerpers en architecten zodanig lichte en droge afbouwsystemen te ontwikkelen, dat die in de toekomst makkelijk demonteerbaar zijn zodat de componenten ervan opnieuw kunnen worden aangewend. Naast circulariteit zet GYPROC ook sterk in op het aanbieden van maatwerk, zodat afval al van in de beginfase tot een minimum wordt beperkt.

[Lees meer] [Lees minder]

Contacteer GYPROC - Saint-Gobain Construction Products Belgium