IsoHemp

logo IsoHemp

IsoHemp

Rue du Grand Champ 18

5380 Namen

België

IsoHemp is fabrikant van oplossingen voor duurzame, efficiënt isolerende gebouwschillen voor alle nieuwbouw- en renovatieprojecten, ongeacht of het gaat om woningen of gebouwen voor tertiaire of industriële doeleinden. De basisgrondstof voor de isolerende bouwoplossingen is kalkhennep. Zo maakt IsoHemp onder meer kalhennepblokken, kalkhennepbeton en kalkhenneppleisters.

Kalkhennep is een 100% natuurlijk product zonder noemenswaardige CO2-impact. IsoHemp is zo een ideale partner voor koolstofarme constructies.

De kalkhennepproducten kunnen worden gerecycleerd tot grondstof voor nieuwe kalkhennepproducten of worden teruggeven aan de natuur zonder die schade toe te brengen.

[Lees meer] [Lees minder]

Gerelateerde producten

De kalkhennepblokken van IsoHemp zijn brandwerende isolerende metselblokken gemaakt van kalkhennep of zogenaamd hennepbeton. Ze hebben een goede thermische en akoestische werking en werken vochtregulerend. Omdat het om een 100% natuurlijk product gaat, hebben de blokken een negatieve milieubalans.

De kalkhennepblokken van IsoHemp kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt, in de structuur of als scheidingswand, en zijn beschikbaar in verschillende breedtes.

GAimage