Jaga | circubuild.be

Jaga

Jaga Climate Designers staat voor de meest energiezuinige en innovatieve verwarmings-, koelings- en ventilatiesystemen. De toestellen zorgen voor een prettig en gezond binnenklimaat met een zo klein als mogelijke impact op het buitenklimaat. Warmte, koeling of ventilatie: het kan allemaal met slechts één toestel.

Al meer dan 50 jaar levert Jaga nieuwe concepten en producten binnen de HVAC-wereld. Daarbij kijkt het bedrijf zeker niet alleen naar techniek, ook de uitstraling van een product is voor Jaga belangrijk. Jaga is voortdurend op zoek naar innovatieve, verantwoorde technieken om te verwarmen, koelen en ventileren. Om de organisatie en haar medewerkers te inspireren en doelen te geven, werd de filosofie vertaald in vijf waarden: Respect Nature, Awake the Artist, Dream a Future, Create Emotion en Building Bridges. 

Naast de standaardoplossingen voor particulieren en installateurs, ontwikkelt Jaga ook op maat van projecten, in nauwe samenwerking met studiebureaus, architecten, projectontwikkelaars en investeerders.

Partner overzicht

Verbindingslaan 16
3590 Diepenbeek
België

011/29.41.11
info@jaga.be
jaga.com
Contact Circulariteit
 • Steffert Vanneste
   SVanneste@jaga.be
   0478/30.09.03
 • Martine Herbots
   MHerbots@jaga.be
   011/29.41.24