Jansen AG NL/BE

logo Jansen AG NL/BE

Jansen AG NL/BE

Ettensebaan 31

4813 AH Breda

Nederland

Jansen AG, de marktleider voor stalen raam-, deur- en gevelsystemen, heeft een kantoor in Breda (Nederland) geopend voor de markt in België en Nederland. Het gedreven team bundelt alle kennis op het vlak van stalen systemen voor dak- en geveltechniek en stalen profielen voor ramen en deuren. Het hoofdkantoor van het in 1923 opgerichte Jansen AG is gevestigd in Oberriet in Zwitserland. In kantoren, musea, treinstations en woningen over de hele wereld zijn de stalen profielsystemen van Jansen te vinden. Tot op de dag van vandaag is de Jansen Group voor de volle 100% een familiebedrijf en heeft het wereldwijd ongeveer 600 mensen in dienst.

Door lichte staalconstructiesystemen, maar ook hybride oplossingen zoals CLT, te combineren met 's werelds meest duurzame vliesgevelsysteem ter wereld, Jansen Viss, zorgt Jansen niet enkel voor een aanzienlijke CO2-reductie bij productie, maar ook voor een systeem dat demonteerbaar en dus herbruikbaar is, want alle verbindingen zijn omkeerbaar.

Jansen AG is er daarnaast van overtuigd dat circulair bouwen draait om samenwerking. Daarom werkt het samen met ketenpartners uit alle facetten van de bouw aan Harvest Bay. Via dat platform wil het bedrijf mee circulaire projecten realiseren.

Ten slotte is Jansen AG ook betrokken bij het Vlaanderen Circulair-project Circulair Bouwen, Cooperation is Key, rondom circulaire samenwerking.

[Lees meer] [Lees minder]

Gerelateerde producten

Wat als lichte staalframebouw gecombineerd wordt met het duurzaamste stalen vliesgevelsysteem ter wereld, Jansen VISS? Dat heeft Jansen AG gedaan en het biedt daardoor een enorme CO2-reductie en een goede ROI.

Jansen AG heeft besloten om niet in zijn eentje te focussen op circulariteit, maar om samen met andere marktspelers een integrale dienst aan te bieden in de vorm van het consortium Harvest Bay.

GAimage