JUUNOO

logo JUUNOO

JUUNOO

Blokkestraat 51

8550 Zwevegem

België

Met een JUUNOO-tussenwand deel je jouw ruimte snel en makkelijk in. Opgezet in één dag, even snel weer gedemonteerd en klaar voor hergebruik. Duurzaam, maar niet duurder, want een JUUNOO-systeemwand hergebruik je zo vaak je wilt. Esthetisch en naadloos afgewerkt, met tal van afwerkingen. 

Er komt geen stof of lawaai te pas aan het plaatsen en de esthetische kwaliteit gaat hand in hand met akoestische performantie.

De JUUNOO-wanden kunnen eindeloos worden hergebruikt, in andere opstellingen, ruimtes of gebouwen. De buy back-garantie van JUUNOO is erop gericht dat hergebruik nog verder te faciliteren.

[Lees meer] [Lees minder]

Gerelateerde producten

JUUNOO is een vaste kantoorwand, die men op het einde van zijn leven niet sloopt, maar demonteert en hergebruikt in een andere ruimte of een ander project.

Meestal worden de wanden ingezet in kantoren, maar ook voor scholen, zorginstellingen of andere ruimtes die vaak ‘bewegen’ zijn ze ideaal. De wand bestaat uit twee types stalen kaders die uitschuifbaar zijn in hoogte, van 1,9 tot 3,3 m. Die klikken vlot in elkaar, waardoor je de wand tot 7 keer sneller kan plaatsen dan conventionele systemen. Omwille van het modulaire karakter en de uitschuifbaarheid kan het systeem heel snel gedemonteerd worden. Het kan vervolgens hergebruikt worden, zelfs in een ander gebouw met andere plafondhoogtes. De afwerking van de wanden kan vrij gekozen worden. Meestal wordt geopteerd voor decorplaten, die in elkaar klikken en zodoende ook herbruikbaar zijn. De architect of bouwheer kan natuurlijk ook andere platen voorschrijven zoals onder meer multiplex-, Gyproc- of OSB-platen.

GAimage