Maars Jansen Living Walls

logo Maars Jansen Living Walls

Maars Jansen Living Walls

Battelsesteenweg 455b

2800 Mechelen

België

Maars Jansen Living Walls is een joint venture van Jansen en de Nederlandse fabrikant Maars en is sinds 1999 actief op de Belgische en Luxemburgse markt. Het bedrijf produceert en installeert systeemwanden. Dankzij die scheidingswanden kan een werkplek helemaal naar de wensen van de gebruiker worden ingedeeld.

Materiaalgebruik reduceren door het te hergebruiken is de filosofie die ten grondslag ligt aan dit product. Daarnaast focust Maars Jansen Living Walls ook op het verminderen van verpakkingsmateriaal, het gebruik van milieuvriendelijke coatings, CO2-compensatie en doet het aan lean manufacturing volgens het 5S-systeem.

Om het eigen kwaliteits-, milieu-, en arbobeleid volledig te kunnen beheersen, heeft Maars Jansen Living Walls een integraal bedrijfsvoeringsysteem waarin alle kritische processen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid zijn geborgd. Door deze aanpak is het bedrijf intussen Cradle-to-Cradle Certified Bronze en ISO-9001- en ISO-14001-gecertificeerd. Een noemenswaardigheid is ook het feit dat het proceswater in-house gezuiverd wordt. 

[Lees meer] [Lees minder]
GAimage