Nnof

logo Nnof

Nnof

Radiatorenstraat 1

1800 Vilvoorde

België

Nnof, gegroeid uit een kantoorverhuisbedrijf, biedt al tien jaar een circulair dienstenconcept voor grote kantooromgevingen aan. Het is momenteel het enige bedrijf in Vlaanderen dat dat doet.

Nnof kan bestempeld worden als een studiebureau en kenniscentrum rond duurzame kantoorinrichtingen. Het biedt alle diensten om een bedrijf in beweging te begeleiden naar de nieuwe situatie: change management, interieurontwerp, projectmanagement, biodiversiteitsadvies, inventarisatie en circulair meubeldesign alsook installatie van het meubilair.

Het doel is duidelijk: minder afval creëren en meer materiaal een tweede of derde leven schenken door, met alle medewerkers, samen na te denken over een optimaal gebruik van ruimtes en door materialen te (her)valoriseren.

[Lees meer] [Lees minder]

Gerelateerde producten

Mr Lounge van Nnof is een samenwerkplek voor vier personen met centrale poot en twee overliggende zitbanken, voor 80% opgebouwd uit gerecupereerd materiaal. Door de hoge gestoffeerde wanden wordt een akoestische en visuele afscheiding van het landschapskantoor gecreëerd. Mr Lounge is het vaakst bestelde product uit het Nnof-gamma aan circulaire producten.

GAimage