Pixii - Kennisplatform Energieneutraal Bouwen

logo Pixii - Kennisplatform Energieneutraal Bouwen

Pixii - Kennisplatform Energieneutraal Bouwen

Turnhoutsebaan 139a

2140 Borgerhout

België

03/235.02.81

info@pixii.be

pixii.be

Pixii wil de transitie naar energieneutraal en circulair (ver)bouwen versnellen. Het ondersteunt als neutrale wetenschappelijke onderzoeksinstelling de bouwactoren bij zowel wetenschappelijk onderzoek, innovatie en netwerking als op de werf. 

Naast het informeren, adviseren en begeleiden van professionals uit de bouwsector, vergeet Pixii ook de particulieren en beleidsmakers niet. Via gespecialiseerde (incompany-)opleidingen rond circulair bouwen, studiedagen – zogenaamde Expert Days – netwerkevents en publicaties, worden ook zij geïnformeerd rond circulair en energieneutraal bouwen. Daarnaast organiseert Pixii ook tentoonstellingen rond circulair bouwen – onder meer op BATIBOUW.

Pixii verenigt meer dan 200 toonaangevende bedrijven in de bouwsector en wil met haar actieven ledencommunity inspireren en motiveren tot het bouwen van circulaire en energieneutrale gebouwen. De kennis die Pixii voortdurend uitwisselt met haar leden en het grotere publiek komt voort uit de meest recente onderzoeken en trends rond circulair bouwen, energie en renovatie en analyses van circulaire producten. Een onderzoek van het leveren van producten en diensten as a service, een onderzoeksproject rond de toepassing van kalkhennep in de Vlaamse bouwsector, een woningrenovatie met circulaire principes ... : het staat allemaal te lezen op de website van Pixii. 

 

[Lees meer] [Lees minder]

Contacteer Pixii - Kennisplatform Energieneutraal Bouwen