Schüco Belgium

logo Schüco Belgium

Schüco Belgium

Hochstraße 104f

4700 Eupen

België

Met zijn wereldwijde netwerk van partners – 12.000 in meer dan 80 landen –, architecten, planners en investeerders realiseert Schüco, dat in totaal 4.800 medewerkers telt, duurzame gebouwschillen. De producten van hoge systeemkwaliteit lenen zich zowel voor duurzame nieuwbouw als voor renovatieprojecten en voldoen ruimschoots aan de individuele eisen van de gebruikers in alle klimaatzones. Techniek en natuur zijn in de systemen van Schüco perfect in evenwicht.
De raam-, deur- en geveloplossingen van Schüco in aluminium en kunststof voldoen aan de hoogste eisen wat betreft design, comfort en veiligheid. Alle betrokken partijen worden ondersteund met een volledig gamma aan diensten, voor elk deel van het bouwproces.

In zijn productieproces optimaliseert Schüco de energie-efficiëntie, reduceert het de CO2-emissie en worden natuurlijke bronnen zoveel mogelijk ontzien. Schüco maakt er zaak van producten te ontwikkelen vanuit de filosofie dat ze eenvoudig kunnen worden gerecycleerd, geüpgraded of zelfs herplaatst.

[Lees meer] [Lees minder]