Schüco Belgium

logo Schüco Belgium

Schüco Belgium

Hochstraße 104f

4700 Eupen

België

Met zijn wereldwijde netwerk van partners, architecten, ontwikkelaars en investeerders realiseert Schüco duurzame gebouwschillen. Daarbij staat de behoefte van de mens centraal en zijn natuur en techniek perfect in harmonie.

De raam-, deur- en geveloplossingen van Schüco in aluminium en kunststof voldoen aan de hoogste eisen op het vlak van design, comfort en veiligheid. Tegelijkertijd wordt hun energie-efficiëntie immer geoptimaliseerd en hun CO2-emissie gereduceerd en worden natuurlijke bronnen ontzien bij hun productie, door een efficiënter materiaalgebruik en recyclage. 

Schüco levert producten van hoge systeemkwaliteit voor duurzame nieuwbouw en modernisering, die ruimschoots voldoen aan de individuele eisen van de gebruikers in alle klimaatzones. Alle betrokken partijen worden ondersteund met een compleet portfolio aan diensten, voor elk deel van het bouwproces. Schüco is opgericht in 1951 en actief in meer dan 80 landen. Het realiseerde in 2022 een omzet van 2,28 miljard euro met 6.750 medewerkers.

[Lees meer] [Lees minder]

Contacteer Schüco Belgium