SOLIDOR | circubuild.be

SOLIDOR

SOLIDOR uit Wevelgem produceert een solide en esthetische (outdoor-)oplossing voor de installatie van terrassen op elke ondergrond. De modulaire terrasdragers hebben een hoge afwerkingsgraad en zijn volledig vervaardigd uit duurzame, onderhoudsvriendelijke en ecologisch verantwoorde materialen. Door de modulariteit van de verschillende stukken biedt het systeem een brede waaier aan mogelijkheden en is het inzetbaar in de meest complexe situaties en omgevingen.

Doordat de dragers traploos verstelbaar zijn in de hoogte kan elk terras volledig waterpas geplaatst worden, ongeacht de hellingsgraad of het type ondergrond. Het systeem kan eenvoudig zonder bouw-of breekwerk geïnstalleerd worden en biedt ook de mogelijkheid om het terras naadloos te laten aansluiten op het gebouw.

De regelbare terrasdragers vormen een bewezen systeem dat al sinds 1978 gebruikt wordt in diverse (outdoor-)toepassingen. De systemen worden continu getest en zijn stabiel, windbestendig en waterdoorlatend. Ze worden volledig in eigen productie vervaardigd en werden getest in de meest extreme weersomstandigheden. Door gebruik te maken van kunststof bieden de regelbare terrasdragers een goede geluidsisolatie. Bovendien zijn ze ook verkrijgbaar in brandvertragende versies.

De terrasdragers zijn vervaardigd uit gerecycleerde kunststoffen voor een minimale impact op het milieu. Tijdens het productieproces is er geen afval en de gebruikte terrasdragers kunnen hergebruikt of opnieuw verwerkt worden in SOLIDOR's eigen productie, zodat volledig circulaire levenscyclus ontstaat.

Partner overzicht

Kouterstraat 11b
8500 Wevelgem
België

056/41.35.70
info@solidor.be
solidor.be
Aanverwante bedrijven
Contact Circulariteit
  • Henri Dejans
      h.dejans@solidor.be
      056/41.35.70