SOPREMA

logo SOPREMA

SOPREMA

Bouwelven 5

2280 Grobbendonk

België

Op de Belgische markt is SOPREMA één van de belangrijkste spelers op het vlak van waterdichting en isolatie. Om die positie nog te versterken, investeert SOPREMA aanzienlijk in onderzoek en ontwikkeling en een ultraperformante productie. Na meer dan 100 jaar heeft SOPREMA intussen een alomvattend aanbod producten voor de gehele bouwschil, onderverdeeld in vijf verschillende merken.

In het 100% natuurlijke houtvezelisolatiegamma onder SOPREMA's merk PAVATEX staan duurzaamheid en milieubescherming centraal, bij de ontginning over productie tot aan het afgewerkte product. SOPREMA werkt voor PAVATEX volgens het principe Cradle tot Cradle of van wieg tot wieg: de resten van productieprocessen van onder andere zagerijen vormen samen met naaldhout afkomstig uit duurzame bosbouw de grondstof voor de creatie van gloednieuwe producten. Bewust gekapt hout gebruik SOPREMA principieel niet.

[Lees meer] [Lees minder]

Gerelateerde producten

Pavaflex Plus is een flexibele houtvezelisolatieplaat, veelzijdig inzetbaar voor toepassingen in plafond, wand en dak.

De eenvoudige verwerking en goede klemwerking maken een snelle plaatsing mogelijk. Het materiaal met verbeterde lambda-waarde is uiterst geschikt voor de isolatie tussen de sporen van een houtconstructie/-skelet. De houtvezelisolatie veroorzaakt geen jeuk of allergische reacties.

Pavaflex Plus is beschikbaar in diktes tussen 30 mm en 240 mm. Het product is behandeld met een brandvertrager en ook ongedierte maakt geen kans.

GAimage