Tarkett | circubuild.be

Tarkett

Tarkett is een internationale producent en leverancier van oplossingen voor vloerbedekking en sportveldbekleding, die al 130 jaar zijn expertise en ervaring benut om doordacht te innoveren. Met een breed scala aan producten, waaronder vinyl, linoleum, tapijt, hout, laminaat, kunstgras en atletiekbanen, is het bedrijf actief in meer dan 100 landen. Tarkett stelt zo’n 13.500 mensen tewerk.

Tarkett verkoopt dagelijks 1,3 miljoen m² vloeroppervlak voor de zorgsector, scholen, woningen, hotels, kantoren, winkels en sportvelden.

Tarkett gelooft dat het samen met andere partners en door de juiste bedrijfsvoering een positieve impact kan hebben op mens en planeet. Het bedrijf volgt een eco-innovatiestrategie die gebaseerd is op de Cradle to Cradle-principes. Concreet wil dat zeggen dat het ernaar streeft zijn vloeren na gebruik terug te halen en opnieuw te verwerken tot grondstof.

Tarkett luistert naar zijn klanten en werkt samen met externe partijen om die vloeroplossingen zo duurzaam en kwalitatief mogelijk te maken en ze te laten bijdragen aan een gezond binnenklimaat. 

Partner overzicht

Robert Ramlotstraat 89
9200 Dendermonde
België

052/26.24.11
info.be@tarkett.com
tarkett.be
Contact Circulariteit
  • Receptie
      info.be@tarkett.com
      052/26.24.11