Tarkett

logo Tarkett

Tarkett

Robert Ramlotstraat 89

9200 Dendermonde

België

Tarkett is een internationale producent en leverancier van oplossingen voor vloer- en sportveldbekleding, die al 140 jaar zijn expertise en ervaring benut om doordacht te innoveren. Met een breed scala aan producten, waaronder vinyl, linoleum, tapijt, hout, laminaat, kunstgras en atletiekbanen, is het bedrijf actief in meer dan 100 landen. Tarkett stelt wereldwijd meer dan 12.000 mensen tewerk.

Tarkett verkoopt dagelijks 1,3 miljoen m² vloeroppervlak voor de zorgsector, scholen, woningen, hotels, kantoren, winkels en sportvelden.

Tarkett gelooft dat het samen met andere partners en door de juiste bedrijfsvoering een positieve impact kan hebben op mens en planeet. Het bedrijf streeft ernaar hoog kwalitatieve, duurzame vloeren te ontwikkelen die bijdragen aan een gezond binnenklimaat, met respect voor natuurlijke grondstoffen. 

Tarkett zet zich in voor duurzame ontwikkeling en een vermindering van de CO2-voetafdruk en volgt een eco-innovatiestrategie die gebaseerd is op de Cradle to Cradle-principes en volledig in lijn is met de Tarkett Human-Conscious Design™-benadering. Concreet wil dat zeggen dat het ernaar streeft zijn vloeren na gebruik terug te halen en opnieuw te verwerken tot grondstof.

[Lees meer] [Lees minder]

Contacteer Tarkett