Tata Steel Colorcoat

logo Tata Steel Colorcoat

Tata Steel Colorcoat

Coremansstraat 34 1

2600 Berchem

België

Tata Steel Colors, een afdeling van Tata Steel, is een internationaal opererende producent van voorgelakt staal voor gebouwbekleding, huishoudelijke apparaten en industriële goederen.

Die eerste productgroep verkoopt het onder de naam Colorcoat. Colorcoat geldt in de bouwsector als een gerenommeerd keurmerk voor kwaliteit en expertise op het gebied van metalen dak- en gevelbekleding van Tata Steel.

Colorcoat-dak- en gevelbekledingen staan voor superieure duurzaamheid en esthetiek. In combinatie met de juiste detailleringen leveren ze uitstekende prestaties gedurende vele jaren. De productprestatiegarantie Confidex van Tata Steel, de meest complete garantie in de markt, geldt tot wel 40 jaar.

De producten en oplossingen van Tata Steel zijn niet alleen gericht op een lange levensduur, ze zijn ook demonteerbaar, aanpasbaar en onderhoudsvriendelijk tijdens gebruik. Na hun lange levensduur – tot wel 70 jaar – kunnen de materialen voor de volle 100% worden gerecycleerd om terug te worden ingezet als grondstof voor de productie van nieuw staal.

[Lees meer] [Lees minder]