Zoontjens België

logo Zoontjens België

Zoontjens België

Albertkade 3

3980 Tessenderlo

België

Zoontjens is dakspecialist. Het bedrijf biedt de meest uiteenlopende vormen van dakbestrating, met eigen bedachte systemen die het ook zelf plaatst. Zoontjens maakt zich sterk voor elk dak een oplossing te kunnen bieden, duurzaam en van de hoogste kwaliteit. Zoontjens, van oorsprong Nederlands, heeft ook vestigingen in Tilburg (Nederland) en Kleve (Duitsland).

Zoontjens is van mening dat, wanneer slim ontworpen, ontwikkeld, uitgevoerd of gerenoveerd, daken vruchtbare grond zijn voor een meer leefbare wereld. Dat het dak als gebruiksruimte móet worden ingevuld, staat voor het bedrijf buiten kijf. Daken zijn volgens Zoontjens namelijk allang geen budgettaire sluitpost meer, maar kostbare vierkante meters met interessante verduurzamingskansen.

Een van de belangrijkste aspecten voor circulair ontwerpen en bouwen is de losmaakbaarheid van het product. De dakbestratingssystemen van Zoontjens zijn allemaal demontabel en remontabel. Maar ook de productie van de producten en systemen gebeurt duurzaam en met bestaande, al eerder gebruikte grondstoffen. Meer info daarover vind je hier.

[Lees meer] [Lees minder]

Contacteer Zoontjens België