JUUNOO-wanden showroom Whitewood al toe aan derde leven

JUUNOO publiceerde een timelapse waarin het de demontage toont van de JUUNOO-wanden die de showroom van Whitewood vormden in de Multi-toren in Brussel. Het is al de tweede keer dat de wanden worden gedemonteerd. Deze keer verhuizen ze naar het nieuwe hoofdkantoor van CONIX RDBM Architects in Antwerpen.

JUUNOO verhuisde de wanden vorig jaar al een eerste keer, toen Whitewood zijn showroom in de Multi-toren aan het De Brouckèreplein in Brussel besloot te verplaatsen van de achtste naar de tiende verdieping. Binnenkort gaan ze dus naar het nieuwe kantoor van CONIX RDBM Architects in Antwerpen. “Op die manier leveren de wanden al voor de derde keer financieel voordeel op, twee keer voor Whitewood en nu voor CONIX RDBM”, vertelt Chris Van de Voorde, zaakvoerder van JUUNOO.

Van de Voorde geeft ook nog een leuk weetje mee. “Toen onze collega’s de eerste keer aankwamen bij Whitewood in Brussel om ons systeem uit te leggen, stelden ze tot hun eigen verbazing vast dat de plaatselijke werkmannen onze modules al zelf hadden opgezet, zonder enige uitleg. Bleek dat ons systeem zichzelf had verklaard. Over efficiëntie gesproken …”